OM HÅKANS


I vår butik hittar ni ett brett sortiment av klassiskt och modernt mat- och fikabröd.

Allt från nygjorda mackor och sallader till saftiga marsipantårtor och bakelser. Vi bakar vår Levain i stenugn med olivolja och flingsalt, som ger det där lilla extra tillsammans med en härlig skorpa från stenugnen.


Här görs i stort sett allt för hand än idag, vi snurrar våra bullar, viker våra degar och

rullar våra chokladbollar. Vi vill alltid ge dig bästa tänkbara service så att du som kund får en härlig upplevelse när du handlar hos oss.


Vi tar emot stora som små beställningar från företag och privatpersoner, till bröllop och fest, kalas eller vardagslyx. Hos oss arbetar bagare, konditorer och kallskänkor som tar sig an alla utmaningar.


Doften av nybakat

VÅR HISTORIA


Finska grisarna gjorde succé och sedan premiären har det varit full fart hos Håkans Hembageri!

 

Med rötterna från Närpes, Finland, startade Håkan Holm Håkans Hembageri i Hallstahammar år 1982. Håkans fru Christina arbetade också i verksamheten och tillsammans med personal fick de verksamheten att växa fort. Paret har 3 döttrar som senare kom att överta bageriet och är fortfarande aktiva inom verksamheten. 


Idag bedrivs bageriet av Nina Fröjd med personal. Nina som har arbetat hos Håkans i över 10 år har nyligen förvärvat verksamheten och ser det som en ära att vara ägare och längtar efter att få fira med bageriet som snart fyller 40 år.